המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הדג לחתיכות יפות מפזרים עליו חצי לימון סחוט ומעט מלח, ומניחים בצד.
בסיר גדול מטגנים במעט שמן את שיני השום. לאחר מכן, מוסיפים את הרסק, ומערבבים.
מנמיכים את האש, ומוסיפים מעל הרסק כפית כמון, כפית כרוויה, מלח, פלפל שחור, פפריקה ופלפל חריף לפי הטעם. בוחשים את כל התבלינים ומוסיפים כוס וחצי מים. משאירים לכמה דקות על אש נמוכה ומערבבים בין לבין.
מניחים את הדגים, ודואגים שהרוטב האדום יכסה את חתיכת הדג.
מפזרים מעל הסיר צרור כוסברה קצוצה, ומניחים לבישול על אש נמוכה כעשר דקות נוספות. תכינו את החלה לניגוב. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0