המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את גרגרי החומוס במים למשך לילה. מבשלים כ-60 דקות בסיר גדול.
החומוס מוכן כשאפשר למעוך גרגיר חומוס בין האצבעות.
בינתיים חותכים את הפלפלים לקוביות.
מסננים את החומוס ובאותו סיר מחממים את השמן, מקפיצים את קוביות הפלפלים עם 2 שקיות תיבלונים הודי והפטרוזיליה. מחזירים את החומוס ומערבבים. בוזקים מלח. טעים על אורז לבן ואפילו על סלט ירוק.
אפשר לחילופין להשתמש בגרגרי חומוס מקופסת שימורים, שטופים היטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0