משרים את גרגרי החומוס במים למשך לילה. מבשלים כ-60 דקות בסיר גדול.
שלב 2
0 דקות
החומוס מוכן כשאפשר למעוך גרגיר חומוס בין האצבעות.
שלב 3
0 דקות
בינתיים חותכים את הפלפלים לקוביות.
שלב 4
0 דקות
מסננים את החומוס ובאותו סיר מחממים את השמן, מקפיצים את קוביות הפלפלים עם 2 שקיות תיבלונים הודי והפטרוזיליה. מחזירים את החומוס ומערבבים. בוזקים מלח. טעים על אורז לבן ואפילו על סלט ירוק.
שלב 5
0 דקות
אפשר לחילופין להשתמש בגרגרי חומוס מקופסת שימורים, שטופים היטב.
שלב 1
מתוך
5
משרים את גרגרי החומוס במים למשך לילה. מבשלים כ-60 דקות בסיר גדול.
שלב 2
מתוך
5
החומוס מוכן כשאפשר למעוך גרגיר חומוס בין האצבעות.
שלב 3
מתוך
5
בינתיים חותכים את הפלפלים לקוביות.
שלב 4
מתוך
5
מסננים את החומוס ובאותו סיר מחממים את השמן, מקפיצים את קוביות הפלפלים עם 2 שקיות תיבלונים הודי והפטרוזיליה. מחזירים את החומוס ומערבבים. בוזקים מלח. טעים על אורז לבן ואפילו על סלט ירוק.
שלב 5
מתוך
5
אפשר לחילופין להשתמש בגרגרי חומוס מקופסת שימורים, שטופים היטב.
הערות 0