המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת רחבה מטגנים קלות את הבצל עד שמזהיב, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן מעט.
מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר מוכן. מוסיפים את התבלינים ורסק העגבניות ומערבבים היטב. מכבים את האש.
להכנת הטאקו: מחממים תנור לחום של 170 מעלות. מברישים טורטייה בביצה ואחר כך טובלים בפירורית זהב לציפוי הטורטייה.
מניחים את הטורטייה על רשת התנור – בין השלבים - עם הצד עם פירורית הזהב כלפי ממעלה ואופים בתנור כ-7 דקות.
לאחר שהטורטיות התקררו – ממלאים בבשר, אפשר להוסיף חסה קצוצה, כרוב קצוץ ובצל סגול מוחמץ. מגישים עם קטשופ וצ'ילי מיונז. מפזרים מעט כוסברה מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0