המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן בסיר גדול, מוסיפים את עלי המנגולד ומטגנים כ-2 דקות, עד שהעלים קמלים מעט.
מוסיפים את הבצל ואת השום ומטגנים כ-3 דקות, עד שהבצל הופך שקוף.
מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים על להבה גבוהה, עד שהבשר משנה את צבעו.
מסננים את השעועית ממי ההשרייה, שוטפים היטב ומוסיפים לסיר.
מכסים במים רותחים ומביאים שוב לרתיחה.
מכסים את הסיר ומבשלים על להבה בינונית כ-60 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים במלח ובפלפל, באבקת מרק העוף ובכורכום.
מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים כ-120 דקות, עד שהבשר והשעועית רכים.
שומרים עד 3 ימים במקרר ומחממים בסיר. מגישים עם קוסקוס או אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0