המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מזהיבים את הבצל עם השמן בסיר.
מוסיפים את התבלינים ואת רסק העגבניות ומערבבים היטב.
מוסיפים את נתחי העוף ומטגנים קלות מכל הצדדים.
מוסיפים חצי כוס מים ומביאים לרתיחה. סוגרים את המכסה ומשאירים על האש למשך 10 דקות.
מוסיפים 3 וחצי כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים 2 כוסות אורז (נקי) משאירים על רתיחה למשך 3 דקות.
מעבירים לאש קטנה וממשיכים לבשל עם מכסה סגור עד שכל המים נספגים.
מניחים על פלטת שבת (או בתנור בישול בחום בינוני) למשך 12 שעות לפחות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0