המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בסיר את הסוכר,הדבש והמים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים על להבה נמוכה 10 דקות.
מסירים מהאש ומוסיפים את מי הורדים,מערבבים ומצננים.
שמים בסיר בינוני את המים והחמאה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את המלח ,הקמח והסולת ומערבבים עד שנוצר כדור בצק הנפרד מהדפנות של הסיר. מסירים מהאש.
מוסיפים את הביצים אחת אחת ואחרי כל הוספה מערבבים היטב עד שהביצה נבלעת בבצק.
מחממים שמן לטיגון עמוק. מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר כוכבי גדול ומזליפים לתוך השמן החם קטעי בצק באורך 3 ס"מ.
מטגנים עד שהם משחימים משני הצדדים.
מוציאים את הלביבות בכף מחוררת ומעבירים לסירופ הסוכר.
משאירים את הלביבות בסירופ למשך 3 דקות ומעבירים לצלחת הגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0