המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מורחים / מברישים את הג'בטות בשמן זית עם מעט שום כתוש מפזרים גבינה ומכניסים לתנור לחום בינוני עד שהגבינה מבעבעת. מוציאים ומניחים בצד.
מכינים את הרוטב: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים שום ומערבבים. מוסיפים את השמנת, מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומערבבים.
מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ-15 דקות עד שהשמנת הצטמצמה והרוטב סמיך.
הצעת הגשה: מניחים את הטוסט בצלחת, מפזרים מעט גבינה מגוררת ומעליה את הרוטב החם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0