המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את הטופו ומשרים עם פרוסות הגזר ל-30 דקות ברוטב טריאקי מעורבב במים.
בינתיים, שוטפים ומנקים את הבצלים. את החלק הלבן קוצצים דק, את החלק הירוק חותכים לטבעות.
מוציאים את הטופו מהרוטב ומטגנים במחבת טפלון על להבה גבוהה כדקה מכל צד בשמן הקנולה. כשהופכים, מוסיפים למחבת את הבצל הירוק ומטגנים ביחד.
מוסיפים את הרוטב בו שרה הטופו יחד עם הגזר, מוסיפים את שמן השומשום, מקפיצים מעט ומגישים כמנה ראשונה מיוחדת ומאד טעימה או כמנה טבעונית עם תוספות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0