המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום בינוני.
מכינים 2 תבניות קוטר 26 משומנות ומקומחות (משתמשים בחד פעמי אם אין בבית).
טורפים ביצים, וניל, חמאה ואבקת סוכר היטב לקרם תפוח ואוורירי.
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה נפרדת, מקפלים לתערובת החמאה.
מוסיפים לסירוגין את החלב.
מורחים ½ כמות בכל תבנית, מכניסים לתנור, אופים במשך כ-30 דקות.
מוציאים ומצננים לגמרי.
מחלצים את העוגות מהתבניות וחוצים בעזרת סכין לחם כל עוגה ל-2 עיגולים דקים, כך שמתקבלות 4 שכבות דקות.
בקערה מערבבים חלב עם אינסטנט פודינג וריבת חלב.
מקציפים את השמנת לקצפת יציבה.
מעבירים את הקצפת לקערת הפודינג וריבת החלב, ומערבבים בתנועות קיפול עד לאחידות.
מעבירים 3 כפות קרם למכשיר זילוף בעל צנטר כוכב לקישוט. מאחסנים בקירור.
מורחים קרם בין השכבות. (מניחים שכבה ראשונה על צלחת עוגה, מורחים 1/3 מהמילוי ומניחים שכבה נוספת של עוגה, שוב 1/3 מהקרם ושוב עוגה, שוב קרם ושוב עוגה).
ממיסים את השוקולד עם השמנת במיקרוגל (או בסיר כפול על אדים), מוסיפים את החמאה והברנדי. מחכים להמסת החמאה ומערבבים לקרם חלק.
יוצקים על העוגה ומחליקים במרית מלמעלה. נותנים לשוקולד לטפטף מסביב, על דפנות העוגה.
מצננים לפחות שעה.
מכסים ומכניסים למקרר. העוגה משתבחת למחרת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0