המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את החלמונים עם ¼ 1 כוסות סוכר, גבינה, סוכר הווניל והקורנפלור.
מקציפים את החלבונים עם שאר הסוכר, ומקפלים לתוך תערובת הגבינה.
יוצקים לתבנית בקוטר 28, ואופים כשעה בחום של 175 מעלות.
מערבבים את חומרי הציפוי, יוצקים על העוגה האפויה ומשאירים בחוץ. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0