המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים את החלמונים עם הדבש, ברנדי, קינמון וציפורן לקצף בהיר.
מקציפים את החלבונים עם קורט מלח ומים, עד לקבלת קצף לבן ויפה.
מוסיפים את הגזר לחלבון המוקצף בתנועה זהירה, ומערבבים יחד עם עיסת החלמונים. מוסיפים את הקמחים ומקפלים לתערובת אחידה.
מעבירים את התערובת לתבנית בקוטר 26 ס"מ משומנת, שעליה מפזרים פירורי חיטה.
אופים במדף התחתון, בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 50 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
לאחר האפייה, יש להשאירה עוד מספר דקות בתנור. לאחר שהייה קצרה בחוץ משחררים את העוגה מהתבנית, ומניחים על רשת ומקררים.
הכנת הציפוי: מקציפים את השמנת המתוקה, ומקפלים בעדינות את סירופ המייפל.
מורחים על העוגה ומפזרים את קליפת התפוזים המגוררת. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0