המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הבסיס: טובלים קלות את הפתי בר בחלב, ומצפים את בסיס התבנית.
חוצים את הפתי בר שנותר ושוב טובלים קלות בחלב.
מצפים את דפנות התבנית, כאשר הפתי בר עומדים אחד ליד השני. מעבירים בזהירות למקרר.
הכנת מוס הווניל: שמים בקערת המיקסר את מצרכי קרם הווניל, ומקציפים במהירות גבוהה כ-3 דקות עד לקבלת קרם יציב.
מורחים את מוס הווניל על בסיס העוגה בשכבה אחידה. מעבירים למקרר.
הכנת מוס השוקולד: מכינים אמבט כפול (בן מארי): יוצקים לסיר בינוני 3 כוסות מים, מניחים מעליו קערה חסינת חום, כך שאינה נוגעת במים.
ממיסים את השוקולד וממשיכים לערבב כ-3 דק', עד שכל הגושים נעלמים. מסירים מהאש.
מכינים אמבט כפול נוסף, הפעם על אש בינונית. מקציפים באמבט את החלבונים כשתי דקות במהירות בינונית.
מגבירים את מהירות ההקצפה, ומוסיפים בהדרגה את הסוכר.
ממשיכים להקציף 5 דקות עד שהקצף הופך ליציב מאוד.
מוסיפים את מוס השוקולד למוס הווניל בתנועות קיפול עדינות. מחליקים לשכבה אחידה, ומחזירים למקרר לפחות ל-3 שעות לפני שמגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0