המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את רוטב הפטריות לפי ההוראות שעל השקית.
פורסים את הגבינה לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
כל פרוסת גבינה מכניסים לעלה טורטייה ומקפלים אותו לשניים (מתקבלת צורת חצי עיגול שבתוכה הגבינה).
מטגנים את הטורטיות המקופלות במחבת גדולה, כדקה מכל צד (עד שמשחים מעט והגבינה נמסה).
ממש לפני ההגשה שופכים את רוטב הפטריות על הטורטיות המטוגנות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0