המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את כל המרכיבים יחדיו. את המים מוסיפים בהדרגתיות (תחילה 3/4 כוס ואחר כך עוד על פי הצורך).
לשים את כל התערובת במשך כחמש דקות (כאן ניתן ורצוי לשתף את הילדים), עד לקבלת בצק אחיד ואלסטי.
את הקערה מכסים במגבת לחה ומניחים למנוחה בצד ל-15 דקות.
לאחר המנוחה חוזרים ללוש את הבצק כעשר דקות נוספות, שבסופן בוצעים ממנו כדורים בגודל של כדורי פינג פונג קטנים.
את הכדורים מרדדים לפיתות שטוחות בעובי של כ-2 מ"מ ליחידה.
לסיום, קולים את הטורטיות על מחבת (רצוי טפלון) חמה ויבשה משמן למשך כשתי דקות מכל צד.
מעבירים לכלי מכוסה על מנת שהן לא יתייבשו עד תחילת הארוחה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0