המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הטורטיות: מנפים קמח לקערה ושמים בה מלח, שמן ומים. לשים כ-5 דקות, עד לקבלת כדור יפה של בצק.
מעבירים את הבצק לצד למנוחה של 30 דקות.
יוצרים מהבצק נחש עבה וחותכים אותו ל-8 חלקים.
מחממים מחבת.
מרדדים כל חלק בצק לצורת עיגול בקוטר המחבת. הבצק צריך להיות בעובי כמעט שקוף.
מטגנים במחבת יבשה 40 שניות מכל צד.
הכנת המילוי: מערבבים בקערה טונה, קטשופ ומלפפון.
מוסיפים פטרוזיליה ובצל ירוק, ומערבבים עד קבלת עיסה אחידה. אוהבי החריף יכולים להוסיף ווסאבי. *ניתן להמיר את הפטרוזיליה בשומר או תרד. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שמים במרכז כל טורטייה כף גדושה מהמילוי, מגלגלים ואוכלים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0