המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת ווק לטגן עם כף שמן זית טיגון קל את הירקות לקט סיני עד לטיגון קל של הירקות (במידה ויש נוזלים לשפוך).
במקביל במחבת אחרת לטגן את הקוביות חזה עוף עד לקבלת צבע לבן ולהוציא ולהניח בצד.
להוסיף כף שמן להוסיף שאר התיבול ולערבב בעדינות לטעום ולתקן תיבול.
להוסיף את הקוביות חזה עוף לירקות להוסיף ולטגן תוך כדי ערבוב.
לכבות את הגז ולתת שיתקרר מעט.
במחבת לטגן טורטיה אחת שניה מכל צד ולהוציא לקחת חופן מהלקט להניח בקצה הטורטיה, לקפל משני הצדדים כמו מעטפה ואחר כך לקפל מהקצה ולגלגל, כך לבצע עם כל הטורטיות.
לחתוך טורטיה באלכסון ולהגיש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0