המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת חמה סוגרים את הפרגיות על מנת שיהיה נוח לפרוס בהמשך. לאחר סגירה קלה של הפרגיות במחבת, מוציאים ופורסים לרצועות דקות כמו שווארמה כפי שהוצג בסרטון.
במחבת שמים מעט שמן ומתחילים בהשחמת רצועות הבצל, מדי פעם מוסיפים מעט מים על מנת לרכך את הבצל (בכל פעם שהמים מתאדים, מוסיפים עוד מעט מים).
מוסיפים את פרוסות הפטריות לרצועות הבצל במחבת ומאדים ל-3 דקות, לאחר מכן מוסיפים את רוטב סויה בסגנון סיני של אסם ומערבבים (אין צורך בתיבול נוסף).
לאחר 3 דקות, מוסיפים למחבת את רצועות הפרגיות וממשיכים בטיגון\ ערבוב למשך 5 דקות ואז מוציאים ושמים בצד להתקרר מעט.
ממלאים את הטורטיות עם המילוי שהכנו כפי שמוצג בסרטון ומהדקים מעט. טובלים את הטורטיות שהכנו בביצה ואז מצפים בפירורי הלחם ומטגנים במחבת על הצד הפתוח של הטורטיה עם שמן בגובה של 1 ס"מ.
לאחר שהטורטיות השחימו משני הצדדים מוציאים ומגישים בליווי סלט ורוטב צ׳ילי מתוק של אסם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0