במחבת חמה סוגרים את הפרגיות על מנת שיהיה נוח לפרוס בהמשך.
לאחר סגירה קלה של הפרגיות במחבת, מוציאים ופורסים לרצועות דקות כמו שווארמה כפי שהוצג בסרטון.
שלב 2
0 דקות
במחבת שמים מעט שמן ומתחילים בהשחמת רצועות הבצל, מדי פעם מוסיפים מעט מים על מנת לרכך את הבצל (בכל פעם שהמים מתאדים, מוסיפים עוד מעט מים).
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את פרוסות הפטריות לרצועות הבצל במחבת ומאדים ל-3 דקות, לאחר מכן מוסיפים את רוטב סויה בסגנון סיני של אסם ומערבבים (אין צורך בתיבול נוסף).
שלב 4
0 דקות
לאחר 3 דקות, מוסיפים למחבת את רצועות הפרגיות וממשיכים בטיגון\ ערבוב למשך 5 דקות ואז מוציאים ושמים בצד להתקרר מעט.
שלב 5
0 דקות
ממלאים את הטורטיות עם המילוי שהכנו כפי שמוצג בסרטון ומהדקים מעט.
טובלים את הטורטיות שהכנו בביצה ואז מצפים בפירורי הלחם ומטגנים במחבת על הצד הפתוח של הטורטיה עם שמן בגובה של 1 ס"מ.
שלב 6
0 דקות
לאחר שהטורטיות השחימו משני הצדדים מוציאים ומגישים בליווי סלט ורוטב צ׳ילי מתוק של אסם.
שלב 1
מתוך
6
במחבת חמה סוגרים את הפרגיות על מנת שיהיה נוח לפרוס בהמשך.
לאחר סגירה קלה של הפרגיות במחבת, מוציאים ופורסים לרצועות דקות כמו שווארמה כפי שהוצג בסרטון.
שלב 2
מתוך
6
במחבת שמים מעט שמן ומתחילים בהשחמת רצועות הבצל, מדי פעם מוסיפים מעט מים על מנת לרכך את הבצל (בכל פעם שהמים מתאדים, מוסיפים עוד מעט מים).
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים את פרוסות הפטריות לרצועות הבצל במחבת ומאדים ל-3 דקות, לאחר מכן מוסיפים את רוטב סויה בסגנון סיני של אסם ומערבבים (אין צורך בתיבול נוסף).
שלב 4
מתוך
6
לאחר 3 דקות, מוסיפים למחבת את רצועות הפרגיות וממשיכים בטיגון\ ערבוב למשך 5 דקות ואז מוציאים ושמים בצד להתקרר מעט.
שלב 5
מתוך
6
ממלאים את הטורטיות עם המילוי שהכנו כפי שמוצג בסרטון ומהדקים מעט.
טובלים את הטורטיות שהכנו בביצה ואז מצפים בפירורי הלחם ומטגנים במחבת על הצד הפתוח של הטורטיה עם שמן בגובה של 1 ס"מ.
שלב 6
מתוך
6
לאחר שהטורטיות השחימו משני הצדדים מוציאים ומגישים בליווי סלט ורוטב צ׳ילי מתוק של אסם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0