להכנת הפרגית:
שמים בקערה את הפרגית וסודה לשתייה ומניחים בצד ל-5 דקות.
מוסיפים 2 כפות רוטב טריאקי, 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות דבש, 3 שיני שום כתושות ומלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת, מקפיצים את הפרגית עד שהיא מבושלת ומתקרמלת.
מסירים מן האש.
להכנת ממרח שום צ'ילי פסטו:
מערבבים 2 כפות מיונז, 1 כף רוטב צ'ילי מתוק, 1 כף פסטו ו-2 שיני שום כתושות.
שלב 4
5 דקות
להרכבה:
מניחים טורטייה, מורחים את הממרח שום צ'ילי פסטו רק במרכז בנדיבות, מעליו פרגית, שברי נאצ'וס טריאקי, חסה ומעל הכל אבוקדו.
מקפלים פנימה את הטורטייה לקבלת משושה ומניחים על גבי הטוסטר כשהפתח כלפי מטה.
מחממים בטוסטר כ-4 דקות עד שהטורטייה חמה ומעט קריספית.
שלב 1
מתוך
4
להכנת הפרגית:
שמים בקערה את הפרגית וסודה לשתייה ומניחים בצד ל-5 דקות.
מוסיפים 2 כפות רוטב טריאקי, 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות דבש, 3 שיני שום כתושות ומלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת, מקפיצים את הפרגית עד שהיא מבושלת ומתקרמלת.
מסירים מן האש.
להכנת ממרח שום צ'ילי פסטו:
מערבבים 2 כפות מיונז, 1 כף רוטב צ'ילי מתוק, 1 כף פסטו ו-2 שיני שום כתושות.
שלב 4
מתוך
4
להרכבה:
מניחים טורטייה, מורחים את הממרח שום צ'ילי פסטו רק במרכז בנדיבות, מעליו פרגית, שברי נאצ'וס טריאקי, חסה ומעל הכל אבוקדו.
מקפלים פנימה את הטורטייה לקבלת משושה ומניחים על גבי הטוסטר כשהפתח כלפי מטה.
מחממים בטוסטר כ-4 דקות עד שהטורטייה חמה ומעט קריספית.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0