המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הפרגית: שמים בקערה את הפרגית וסודה לשתייה ומניחים בצד ל-5 דקות. מוסיפים 2 כפות רוטב טריאקי, 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות דבש, 3 שיני שום כתושות ומלח ופלפל לפי הטעם. מחממים 2 כפות שמן זית במחבת, מקפיצים את הפרגית עד שהיא מבושלת ומתקרמלת. מסירים מן האש.
להכנת נאצ'וס בטריאקי: שוברים את הנאצ'וס לשברים קטנים, מוסיפים 1/2 1 כפות רוטב טריאקי ומערבבים לפיזור.
להכנת ממרח שום צ'ילי פסטו: מערבבים 2 כפות מיונז, 1 כף רוטב צ'ילי מתוק, 1 כף פסטו ו-2 שיני שום כתושות.
להרכבה: מניחים טורטייה, מורחים את הממרח שום צ'ילי פסטו רק במרכז בנדיבות, מעליו פרגית, שברי נאצ'וס טריאקי, חסה ומעל הכל אבוקדו. מקפלים פנימה את הטורטייה לקבלת משושה ומניחים על גבי הטוסטר כשהפתח כלפי מטה. מחממים בטוסטר כ-4 דקות עד שהטורטייה חמה ומעט קריספית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0