מכינים שתי קערות.
בקערה הראשונה, פודינג וניל, 1 מיכל שמנת מתוקה, 1 כוס חלב ו-50 גרם גבינת מסקרפונה.
שלב 2
2 דקות
בקערה השנייה, פודינג ומקרון קפה, 1 מיכל שמנת מתוקה, כוס חלב ו-50 גרם גבינת מסקרפונה.
מניחים בצד.
שלב 3
5 דקות
טובלים את הביסקוטים בקפה.
שלב 4
10 דקות
מסדרים שורה ראשונה של ביסקוטים בתבנית ומורחים את השכבה הלבנה של הפודינג וניל.
מסדרים שורה שנייה של ביסקוטים ומורחים את השכבה החומה של הפודינג מקרון קפה.
מכניסים למקרר ללילה או ל-3 שעות לפחות.
שלב 5
1 דקות
להגשה:
בוזקים קקאו לכיסוי כל התבנית
שלב 1
מתוך
5
מכינים שתי קערות.
בקערה הראשונה, פודינג וניל, 1 מיכל שמנת מתוקה, 1 כוס חלב ו-50 גרם גבינת מסקרפונה.
שלב 2
מתוך
5
בקערה השנייה, פודינג ומקרון קפה, 1 מיכל שמנת מתוקה, כוס חלב ו-50 גרם גבינת מסקרפונה.
מניחים בצד.
שלב 3
מתוך
5
טובלים את הביסקוטים בקפה.
שלב 4
מתוך
5
מסדרים שורה ראשונה של ביסקוטים בתבנית ומורחים את השכבה הלבנה של הפודינג וניל.
מסדרים שורה שנייה של ביסקוטים ומורחים את השכבה החומה של הפודינג מקרון קפה.
מכניסים למקרר ללילה או ל-3 שעות לפחות.
שלב 5
מתוך
5
להגשה:
בוזקים קקאו לכיסוי כל התבנית
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
א
אביטל מלול
הי קובי,
יש לך מתכונים מטורפים,
וכיף להכין אותם,
מה הכוונה 2 כוסות נס קפה או אספרסו,
מוכנים לשתיה?
מערכת בישולים
היי, תודה רבה, כיף לשמוע 🌸 כן, קפה מוכן לשתייה. יום נעים
הערות 1