המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים שתי קערות. בקערה הראשונה, פודינג וניל, 1 מיכל שמנת מתוקה, 1 כוס חלב ו-50 גרם גבינת מסקרפונה.
בקערה השנייה, פודינג ומקרון קפה, 1 מיכל שמנת מתוקה, כוס חלב ו-50 גרם גבינת מסקרפונה. מניחים בצד.
טובלים את הביסקוטים בקפה.
מסדרים שורה ראשונה של ביסקוטים בתבנית ומורחים את השכבה הלבנה של הפודינג וניל. מסדרים שורה שנייה של ביסקוטים ומורחים את השכבה החומה של הפודינג מקרון קפה. מכניסים למקרר ללילה או ל-3 שעות לפחות.
להגשה: בוזקים קקאו לכיסוי כל התבנית
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 5