המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים במיקסר את כל חומרי הקרם.
מכינים קפה אספרסו חזק/ קפה נמס וממתינים לקירור.
טובלים פתי בר בקפה ומניחים בתבנית מלבנית או מרובעת.
שמים את הקרם בשק זילוף ומזלפים מעל הפתי בר שכבת קרם, מעל פתי בר נוסף שטבול בקפה אספרסו, שכבה נוספת של קרם, פתי בר נוסף ומסיימים בשכבת קרם. מעליה מפזרים עם מסננת אבקת קקאו.
מכניסים למקרר לכמה שעות התייצבות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0