המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנקים את הכבדים, ומכניסים לתוך השומן החם, מטגנים כ-5 דקות. זהירות! הכבדים קופצים בתוך השומן הרותח, כדאי לכסות את הסיר.
בעזרת כף מחוררת, מוציאים את הכבדים מן השום, ומסדרים בתוך כלי טרין מחרס או בתוך תבנית של אינגליש קייק. יוצקים עליהם את השומן.
מקררים שעה-שעתיים במקרר עד שהשומן מתקשה.
הופכים את הטרין על הצלחת. פורסים פרוסה או שתיים לכל סועד. מפזרים מעט מלח ופפריקה על הטרין. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0