המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
מסדרים את הירקות בתבנית.
שמים בקערה את השמן, עשבי התיבול השום, הפלפל והמלח.
מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים עם הירקות,
מוסיפים כחצי כוס מים לתבנית ומכסים בנייר כסף.
אופים כ-60 דקות מכוסה,
מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 10 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0