המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצלים בשמן זית עד שהם מתחילים להזהיב מעט.
טובלים את הכבדים בקמח ומניחים אותם במחבת.
מגבירים את האש למשך שלוש דקות ומנמיכים שוב.
מוסיפים חומץ בלסמי, מלח פלפל ומרווה ומטגנים עד שלא יוצא יותר דם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0