המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר קטן מבשלים את היין עם הסילאן, הטימין, הבצל, פלפל ומלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-15 דקות. בתום הבישול מסלקים את ענפי הטימין והבצל.
מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן קנולה. צורבים כשליש מכמות הכבדים כדקה מכל צד ומוסיפים שליש מכמות הרוטב.
ממשיכים לבשל עוד כ-2 דקות (עד שהרוטב מתחיל להזדגג על הכבדים). כך עושים עם שאר כמות הכבדים.
לגיוון ניתן להוסיף לרוטב מעט ציר בקר ולהגיש על מחית פירה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0