המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
צולים את הכבד 20 שניות בכל צד.
את הבצל חותכים לרצועות, ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים את הכבד, את ריבת הבצל ומתבלים לפי הטעם בפלפל שחור גרוס ובקורט מלח.
משאירים את התערובות כשלוש דקות על האש. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0