המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים הרבה בצל, להוסיףאת הכבדים, יין ואת כל הרטבים. לצמצם מעט ולהוסיף מלח ופלפל.
מכניסים למיקרו תפוחי אדמה ושורשים. למעוך לפירה.
חולטים את התרד.
מטגנים מקלוני בטטה עד תחילת הזהבה.
מכניסים לתנור שערות קדאיף במנגטים, עם חמאה או מרגרינה בטעם חמאה. אופים עד הזהבה/ השחמה. ניתן גם את פטריות השמפיניון להמיר בפטריות שיטאקה או פורטבלו. לתשומת לבך, החלפת הרכיבים יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מרכיבים את המנה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0