משמנים, מפלפלים וממליחים את בצלי השאלוט, ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, כ-20 דקות.
שלב 2
0 דקות
מתבלים את הכבדים במלח, פלפל וטימין.
שלב 3
0 דקות
במחבת גדולה ומשומנת צורבים את הכבדים כ-2 דקות מכל צד.
שלב 4
0 דקות
מניחים את הכבדים בצד ובאותה המחבת מטגנים את הבצל החתוך, שאלוטים ופלפל צ'ילי, עד להשחמה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את היין, ציר ודבש ומצמצמים את הרוטב.
שלב 6
0 דקות
טועמים ומתקנים תיבול, מוסיפים את הכבדים ומערבבים בעדינות.
שלב 7
0 דקות
במקביל לצמצום הרוטב, מניחים מעט מלח גס במחבת כבדה, וצורבים בה את הפטריות כ-4 דקות מכל צד. כאשר מתחילים לעלות ניחוחות של הפטריות הצרובות, מוסיפים מעט שמן זית ומטגנים אותן כדקה.
שלב 8
0 דקות
להגשה: מניחים על כל פטריה נתח כבד, מזלפים מעט מהרוטב ומפזרים עירית קצוצה.
שלב 9
0 דקות
ניתן להגיש את המנה בליווי אורז לבן או פירה.
שלב 1
מתוך
9
משמנים, מפלפלים וממליחים את בצלי השאלוט, ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, כ-20 דקות.
שלב 2
מתוך
9
מתבלים את הכבדים במלח, פלפל וטימין.
שלב 3
מתוך
9
במחבת גדולה ומשומנת צורבים את הכבדים כ-2 דקות מכל צד.
שלב 4
מתוך
9
מניחים את הכבדים בצד ובאותה המחבת מטגנים את הבצל החתוך, שאלוטים ופלפל צ'ילי, עד להשחמה.
שלב 5
מתוך
9
מוסיפים את היין, ציר ודבש ומצמצמים את הרוטב.
שלב 6
מתוך
9
טועמים ומתקנים תיבול, מוסיפים את הכבדים ומערבבים בעדינות.
שלב 7
מתוך
9
במקביל לצמצום הרוטב, מניחים מעט מלח גס במחבת כבדה, וצורבים בה את הפטריות כ-4 דקות מכל צד. כאשר מתחילים לעלות ניחוחות של הפטריות הצרובות, מוסיפים מעט שמן זית ומטגנים אותן כדקה.
שלב 8
מתוך
9
להגשה: מניחים על כל פטריה נתח כבד, מזלפים מעט מהרוטב ומפזרים עירית קצוצה.
שלב 9
מתוך
9
ניתן להגיש את המנה בליווי אורז לבן או פירה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0