המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנקים את הכבדים.
מחממים מחבת פסים וצורבים את הכבדים.
חותכים את הכבדים לרבעים.
מטגנים את הבצל והשום במעט שמן זית בסיר.
מוסיפים את הפתיתים ומטגנים כשתי דקות.
מוסיפים את הכבדים ומים לפי הצורך (לא מכסים לגמרי) ומתבלים.
מבשלים עם מכסה כמעט סגור עד שהמים מתאדים והפתיתים מוכנים לאכילה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0