המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל בשמן עד שנעשה שקוף. מוסיפים עגבניות (ניתן להמיר את העגבניות ב-2 קופסאות עגבניות מרוסקות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), רסק, כוס מים, מלח ופלפל. מערבבים ומביאים לרתיחה (אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים עוד קצת מים). מנמיכים את הלהבה, כדי שהרוטב יבעבע קלות.
לשים את הבשר עם שאר המרכיבים לתערובת אחידה. מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים כ-20 כדורים.
מגבירים את הלהבה מתחת לרוטב ומחליקים לתוכו את הכדורים. מוסיפים את הריחן וכשהרוטב חוזר לבעבע, מנמיכים שוב את הלהבה, מכסים את הסיר וממשיכים לבשל כ-30 דקות.
מגישים עם פסטה, אורז או פתיתים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0