המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בסיר: 6 כפות רסק עגבניות, 2.5 כוסות מים ו-2 כפות התיבול. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מערבבים בכלי נפרד בשר בקר טחון עם ביצה, 1/2 כוס מים ושאר תערובת התיבול. ממתינים 5 דק'.
מגלגלים כדורים קטנים מתערובת הבשר, ושמים אותם בתוך הסיר עם הרוטב. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות בסיר מכוסה על אש נמוכה.
במקביל מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן, ומגישים עם כדורי הבשר ורוטב העגבניות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0