שמים בקערה את הפתיתים, הבשר הטחון, המלח, הכמון, הפלפל, רוטב הסויה וכף אחת של שמן.
שלב 2
0 דקות
אוחזים את הקערה ביד אחת וביד השניה לשים את כל החומרים עד אשר הפתיתים מפוזרים בצורה אחידה בבשר.
שלב 3
0 דקות
יוצרים מהבשר שמונה כדורים (פחות או יותר באותו גודל). משטחים כל כדור לצורה של קציצה. מניחים את הקציצות על קרש החיתוך לצד פרוסות תפוחי האדמה.
שלב 4
0 דקות
שופכים לקערה את רוטב הפסטה והמים ומערבבים.
שלב 5
0 דקות
שופכים 4 כפות של שמן לסיר. בעזרת מבוגר, מחממים את השמן על אש בינונית. כעבור 2 דקות, מניחים בסיר את הקציצות זו לצד זו. מטגנים את הקציצות כ-2 דק' ובעזרת מרית הופכים אותן. מטגנים 2 דק' נוספות.
שלב 6
0 דקות
בעזרת מבוגר, שופכים על הקציצות את רוטב העגבניות ומסדרים את פרוסות תפוחי האדמה כך שיכסו את כל הסיר.
שלב 7
0 דקות
מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות.
שלב 8
0 דקות
כעבור חצי שעה, פותחים את הסיר ובודקים אם אחת מפרוסות תפוחי האדמה רכה ונשברת בקלות בעזרת מזלג. אם לא, מכסים ומבשלים עוד מספר דקות.
שלב 1
מתוך
8
שמים בקערה את הפתיתים, הבשר הטחון, המלח, הכמון, הפלפל, רוטב הסויה וכף אחת של שמן.
שלב 2
מתוך
8
אוחזים את הקערה ביד אחת וביד השניה לשים את כל החומרים עד אשר הפתיתים מפוזרים בצורה אחידה בבשר.
שלב 3
מתוך
8
יוצרים מהבשר שמונה כדורים (פחות או יותר באותו גודל). משטחים כל כדור לצורה של קציצה. מניחים את הקציצות על קרש החיתוך לצד פרוסות תפוחי האדמה.
שלב 4
מתוך
8
שופכים לקערה את רוטב הפסטה והמים ומערבבים.
שלב 5
מתוך
8
שופכים 4 כפות של שמן לסיר. בעזרת מבוגר, מחממים את השמן על אש בינונית. כעבור 2 דקות, מניחים בסיר את הקציצות זו לצד זו. מטגנים את הקציצות כ-2 דק' ובעזרת מרית הופכים אותן. מטגנים 2 דק' נוספות.
שלב 6
מתוך
8
בעזרת מבוגר, שופכים על הקציצות את רוטב העגבניות ומסדרים את פרוסות תפוחי האדמה כך שיכסו את כל הסיר.
שלב 7
מתוך
8
מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות.
שלב 8
מתוך
8
כעבור חצי שעה, פותחים את הסיר ובודקים אם אחת מפרוסות תפוחי האדמה רכה ונשברת בקלות בעזרת מזלג. אם לא, מכסים ומבשלים עוד מספר דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0