המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר את שמן הזית, מוסיפים שום וגזר ומטגנים מעט. מוסיפים את כל התבלינים למעט הסוכר.
מוסיפים רסק עגבניות, מים וסוכר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הקציצות לרוטב.
מכסים את הסיר ומבשלים 35 דקות על אש נמוכה.
מומלץ להגיש לצד אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0