המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לפורר גבינה במזלג. להוסיף ביצים, סולת, קמח ומלח. לערבב היטב ולשים במקרר למספר שעות.
להרתיח מים בסיר. ליצור מתערובת הגבינה כדורים (בגודל חלמון של ביצה) ולזרוק אותם למים הרותחים. לבשל כ-20 דקות אחרי רתיחת המים, על אש קטנה.
לטגן פירורי לחם בחמאה עד שיהיו זהובים. להוציא את הכדורים המבושלים מהמים למסננת. לגלגל אותם בפירורי הלחם.
להגיש באחד משני האופנים: לגלגל גלגול נוסף בסוכר לבן, ו/או להגיש עם ריבה משובחת (שזיפים/דובדבנים/משמש - לפי הטעם).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0