המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לסיר רחב ונמוך מוסיפים 2 כפות שמן זית. מניחים בסיר שכבת פרוסות עגבניות, ומעל העגבניות מניחים שכבת רצועות פלפל, מפזרים מעל הפלפל את פרוסות השום וטבעות הפלפל החריף.
מניחים בסיר את כדורי הדגים. מפזרים את עלי הכוסברה. יוצקים לסיר את נוזל הרוטב, ומביאים לרתיחה.
מחלישים את הלהבה לנמוכה. מכסים את הסיר במכסה, וממשיכים לבשל במשך 15 דקות נוספות.
מגישים בצלחת הגשה אישית לצד חלה טרייה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0