המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים את הפתי בר למעבד מזון.
בסיר, ממיסים את הסוכר עם החלב על אש קטנה, מוסיפים קקאו, רום וצימוקים.
לאחר שקיבלנו גוון שוקולד, מורידים מהאש וממיסים בפנים את החמאה.
מניחים קצת לקירור.
לאחר התקררות התערובת, יוצקים אותה על פירורי הביסקוויטים ומערבבים.
בידיים, גוללים כדורים קטנים ועוטפים אותם בקוקוס.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0