המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים את כל החומרים לבצק. אם הבצק יבש מדי, אפשר להוסיף מעט מים.
מצננים חצי שעה במקרר.
בידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים, ומגלגלים בפירורי שוקולד, בסוכריות צבעוניות או בקוקוס טחון.
שומרים במקרר (הכדורים טעימים יותר אחרי יום במקרר).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0