המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים בסיר קטן את התמרים והיין תוך בחישה, עד לקבלת עיסה אחידה.
מסירים מהאש. מוסיפים את הצימוקים, האגוזים, השקדים, ומתבלים בקינמון, ציפורן וזנגביל. מערבבים לתערובת אחידה, ומצננים.
צרים בכפות ידיים משומנות כדורים בגודל אגוז.
מגלגלים את הכדורים בשקדים טחונים או בקוקוס (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומגישים בעטרות נייר. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0