המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים אותם עד שהם מתרככים.
מועכים לפירה, מוסיפים חמאה, מלח וקמח לפי הצורך, מערבבים לעיסה בצקית.
להכנת המלית מערבבים גבינה, תמצית וניל, קינמון, סוכר וגרידת לימון.
יוצרים כדור קטן מהפירה, יוצרים בו גומה וממלאים בתערובת הגבינה. סוגרים את הכדור, כך שהגבינה תהיה בתוך הכדור. ממשיכים עד שמסיימים את כל התערובת.
מגלגלים את הכדורים בקמח ומטגנים אותם בשמן עמוק.
מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0