המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן את הבצל, להוסיף את הכוסמת ולערבב כשתי דקות.
להוסיף את המים וכשמגיעים לרתיחה להוסיף את כל התבלינים חוץ מהשמיר.
לערבב, להוריד ללהבה נמוכה, לבשל עד שהנוזלים יתאדו (כעשרים דקות).
עשר דקות אחרי תחילת הבישול להוסיף את השמיר ולערבב.
בסיום הבישול להשאיר את הסיר מכוסה כרבע שעה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0