המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן בסיר בינוני. מטגנים את גרגרי הכוסמת מס דקות עד שהם מצופים בשמן.
יוצקים את המים הרותחים, מערבבים, מוסיפים מלח ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה. בוחשים מדי פעם.
בודקים שהגרגרים התרככו ומצננים. ( אם הם עדיין קשים סוגרים את הסיר וממתינים שיתרככו מהאדים. אם הם כבר רכים אך נותרו מים, מסננים).
כשהכוסמת מגיעה לטמפרטורת החדר מוסיפים את כל שאר החומרים. טועמים ומתקנים תיבול.
מגישים פושר עם פלח לימון. - ניתן לקלות חופן צנוברים ולזרות מעל המנה מומלץ!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0