מבשלים את תפוחי האדמה במים קרים עד לריכוך, מסננים מיד, מחזירים לסיר לייבוש נוסף על אש קטנה לדקות ספורות (ללא המים).
שלב 2
0 דקות
מועכים למחית, מקררים היטב, ומעבירים לקערה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים מלח, קמח, ביצים, ולשים בידיים עד לקבלת בצק חלק ולא דביק.
שלב 4
0 דקות
מקמחים משטח עבודה, מכינים מהבצק נקניק ארוך בקוטר 3 ס"מ, חותכים בעזרת סכין חד לכופתאות בגודל של 3 עד 4 ס"מ כל אחת.
שלב 5
0 דקות
מבשלים כעשרים דקות לפני ההגשה. הכופתאות מוכנות כשהן צפות (כדאי לבדוק אחת כדי לוודא שהיא מבושלת בפנים), מוציאם בזהירות עם כף מחוררת ומגישים מיד.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מבשלים את תפוחי האדמה במים קרים עד לריכוך, מסננים מיד, מחזירים לסיר לייבוש נוסף על אש קטנה לדקות ספורות (ללא המים).
שלב 2
מתוך
5
מועכים למחית, מקררים היטב, ומעבירים לקערה.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים מלח, קמח, ביצים, ולשים בידיים עד לקבלת בצק חלק ולא דביק.
שלב 4
מתוך
5
מקמחים משטח עבודה, מכינים מהבצק נקניק ארוך בקוטר 3 ס"מ, חותכים בעזרת סכין חד לכופתאות בגודל של 3 עד 4 ס"מ כל אחת.
שלב 5
מתוך
5
מבשלים כעשרים דקות לפני ההגשה. הכופתאות מוכנות כשהן צפות (כדאי לבדוק אחת כדי לוודא שהיא מבושלת בפנים), מוציאם בזהירות עם כף מחוררת ומגישים מיד.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0