המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מתאים למחבת או תבנית 20/30. מאדים את הכרישה עד שקיפות, מוסיפים את התבלינים, מבשלים עוד 2 דקות.
מוסיפים את המשמש והטחון ומבשלים 3-4 דקות, תוך כדי מפוררים את הטחון במחבת.
מורידים מהאש, מצננים קלות לטמפרטורת החדר ומוסיפים את הפיצוחים והטחינה.
ממיסים את החמאה עם המלח, אבקת סוכר והל ומערבבים טוב-טוב עם אטריות הקדאיף.
יוצרים שכבות. שכבה ראשונה – שערות קדאיף , שכבה שנייה – מלית ושכבה שלישית – שערות קדאיף.
אופים בתנור שחומם מראש על 185-190 מעלות כ-15 דקות, או עד שהאטריות מזהיבות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0