המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתאים למחבת או תבנית 20/30. מאדים את הכרישה עד שקיפות, מוסיפים את התבלינים, מבשלים עוד 2 דקות.
מוסיפים את המשמש והטחון ומבשלים 3-4 דקות, תוך כדי מפוררים את הטחון במחבת.
מורידים מהאש, מצננים קלות לטמפרטורת החדר ומוסיפים את הפיצוחים והטחינה.
ממיסים את החמאה עם המלח, אבקת סוכר והל ומערבבים טוב-טוב עם אטריות הקדאיף.
יוצרים שכבות. שכבה ראשונה – שערות קדאיף , שכבה שנייה – מלית ושכבה שלישית – שערות קדאיף.
אופים בתנור שחומם מראש על 185-190 מעלות כ-15 דקות, או עד שהאטריות מזהיבות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0