המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הבצק: מערבבים במהירות איטית במיקסר בעזרת וו גיטרה את הקמח, המלח, אבקת האפייה והאניס.
מוסיפים את המרגרינה, ומערבבים עד לקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים את השמן, ומערבבים כ-15 שניות. לבסוף, מוסיפים את המים ומערבבים עד לאיחוד הבצק.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
הכנת הכעכים: מוציאים את הבצק מן המקרר, ויוצרים גליל ארוך בקוטר 3 ס"מ.
חותכים לפרוסות בעובי של כס"מ.
מגלגלים כל יחידה לגליל ברוחב של ס"מ, ויוצרים גלגל על ידי חיבור שתי הקצוות.
טובלים כל יחידה בביצה טרופה, ומיד לאחר מכן בשומשום לבן, ומניחים על גבי תבנית המרופדת בנייר אפייה (מספר העוגיות מתאים לשתי תבניות).
אופים בחום של 170 מעלות כ-35 דקות, או עד קבלת גוון זהוב.
מקררים בטמפ' החדר ושומרים בכלי אטום. העוגיות נשמרות 10 ימים לפחות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0