המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את המרגרינה עם הקמח, השמרית, המלח, הסוכר והחוויג', מוסיפים מים פושרים ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
לשים במקום חם עד שמכפיל את הנפח.
יוצרים בידיים משומנות כדורים קטנים מגלגלים לרצועות וסוגרים לצורת
3. מחממים תנור לחום בינוני שמים את הכעכת על נייר אפיה, מורחים בביצה טרופה ואופים עד להזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0