המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הבצל, להוסיף את הכרוב הקצוץ ולבשל על אש נמוכה. לכסות.
לערבב מידי פעם עד שהכרוב מתרכך.
להוסיף את התבלינים, לערבב הכל ולהוסיף מים שיגיעו עד מעל לכרוב.
בסוף להוסיף את האורז ולכסות, לאחר כ-10 דקות לבדוק האם האורז כבר מבושל ואם כן, לכבות.
אם המים בסיר התאדו והאורז עדיין לא מוכן ניתן להוסיף עוד חצי כוס מים רותחים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0