המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים לסיר שתי כפות שמן, מוסיפים את הבצל החתוך ומאדים עד שיזהיב.
מוסיפים את עלי הכרוב ומערבבים עד שהכרוב מתחיל לקבל צבע שקוף.
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. אז מוסיפים את רסק העגבניות, המלח, הפלפל השחור ותבלין הסטייק ומביאים שוב לרתיחה.
להנמיך את האש ולבשל כ-30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0