לקילוף העלים: משרים את הכרוב במים רתוחים למשך כרבע שעה.
שלב 2
10 דקות
בינתיים מכינים את המילוי: מאדים את הפלפל במעט שמן זית, מוסיפים את העוף הטחון, מערבבים כ-5 דקות ומוסיפים את הקינואה. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את המים ומבשלים 10 דקות על אש נמוכה.
שלב 3
0 דקות
מוציאים את הכרוב מהמים, מפרידים את העלים (הרכים), לוקחים מספר עלים מהחלק הפנימי (העצי) וקוצצים.
שלב 4
0 דקות
ממלאים את העלים: מניחים עלה על משטח חלק, שמים במרכזו כף מהמילוי, סוגרים מהצדדים ומגלגלים תוך הידוק קל.מכינים רוטב: בסיר רחב מאדים את הבצל בשמן, מוסיפים את השום, מזהיבים, מוסיפים את הכרוב הקצוץ ובוחשים כ-5 דק'. מוסיפים את העגבניות, מלח, פלפל, סויה, צילי, סוכר ויוצקים 2 כוסות מים רותחים. מביאים לרתיחה.
שלב 5
0 דקות
מבשלים מעט את הרוטב על מנת שיסמיך.
שלב 6
45 דקות
מסדרים בסיר את הממולאים כש"התפר" כלפי מטה ומבשלים כ-45 דקות.
שלב 1
מתוך
6
לקילוף העלים: משרים את הכרוב במים רתוחים למשך כרבע שעה.
שלב 2
מתוך
6
בינתיים מכינים את המילוי: מאדים את הפלפל במעט שמן זית, מוסיפים את העוף הטחון, מערבבים כ-5 דקות ומוסיפים את הקינואה. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את המים ומבשלים 10 דקות על אש נמוכה.
שלב 3
מתוך
6
מוציאים את הכרוב מהמים, מפרידים את העלים (הרכים), לוקחים מספר עלים מהחלק הפנימי (העצי) וקוצצים.
שלב 4
מתוך
6
ממלאים את העלים: מניחים עלה על משטח חלק, שמים במרכזו כף מהמילוי, סוגרים מהצדדים ומגלגלים תוך הידוק קל.מכינים רוטב: בסיר רחב מאדים את הבצל בשמן, מוסיפים את השום, מזהיבים, מוסיפים את הכרוב הקצוץ ובוחשים כ-5 דק'. מוסיפים את העגבניות, מלח, פלפל, סויה, צילי, סוכר ויוצקים 2 כוסות מים רותחים. מביאים לרתיחה.
שלב 5
מתוך
6
מבשלים מעט את הרוטב על מנת שיסמיך.
שלב 6
מתוך
6
מסדרים בסיר את הממולאים כש"התפר" כלפי מטה ומבשלים כ-45 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0