המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את פרחי הכרובית במים רותחים, עד לריכוך קל.
מניחים את הכרובית המבושלת במגש תנור.
מזלפים את הכרובית במעט שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מכניסים לתור לצלייה על חום של 190 מעלות כ-20 דקות.
מעבירים לגריל עליון למשך 15 דקות, עד להשחמה של הכרובית.
מוציאים ומצננים מספר דקות.
מכניסים את מרכיבי הטחינה למעבד מזון, ומפעילים עד לקבלת טחינה דלילה וטעימה.
מזלפים מעל הכרובית האפויה את הטחינה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0