המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים ראש כרובית שלם- ולא מפרקים לפרחים.
מכניסים את הכרובית לשקית קוקי ומזליפים עליה מעט שמן (בערך כ- 3 כפות).
מוסיפים: מעט מלח, כף שטוחה של אבקת מרק בצל, פפריקה מתוקה ו- 2 כפות פירורי לחם.
סוגרים את השקית ומנערים כדי שהכרובית תצופה היטב בכל מה שהכנסנו לקוקי.
מניחים את הקוקי בתבנית ועושים בשקית חתך קטן ליציאת האדים.
אופים בחום של 180 מעלות עד התרככות והשחמה יפה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0