המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים בסיר מים.
מוסיפים את פרחי הכרובית ומבשלים עד שיתרככו מעט. מסננים היטב.
שמים את הקמח בשקית ניילון ללא חורים.
מוסיפים את פרחי הכרובית וסוגרים היטב.
מנערים היטב את השקית כדי שכל הפרחים יכוסו בקמח.
שמים בקערה גדולה ביצים וטורפים היטב.
מחממים שמן במחבת גדולה - טובלים את פרחי הכרובית בביצה ומטגנים מכל הצדדים.
מעבירים את הכרובית המטוגנת לסיר עמוק, מתבלים בלימון, מלח, כורכום וסוכר ומוסיפים מים עד כיסוי הכרובית.
מבשלים 60 דקות, מתקנים תיבול ומורידים מהאש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0